Clínica Veterinaria Vilaplana

La teva clínica veterinària a Sant Feliu de Llobregat

Cerques una clínica veterinària de confiança? En la Clínica Vilaplana cuidem dels nostres amics peluts.

Comptem amb un equip de professionals altament qualificats i amb gran dedicació i experiència en la salut de les mascotes. Oferim un servei integral per a la teva total tranquil·litat.

En Clínica Vilaplana ens encarreguem de prevenir i resoldre qualsevol problema de salut de la teva mascota, acompanyant-te durant tota la seva vida, cuidant-lo quan està malalt i mantenint-ho sa gràcies a la nostra medicina preventiva. Som Centre Col·laborador de Mapfre.

Atenem de forma totalment personalitzada, informant-te i assessorant-te sobre les cures necessàries en cadascuna de les etapes de la vida de l'animal.

A més, som Centre Col·laborador de la Generalitat per a la recollida d'animals protegits, cuidem dels gossos de diversos criadors i col·laborem activament amb societats protectores d'animals. També col·laborem amb els Agents Forestals recollint animals salvatges per a curar-los i reintroduir-los al seu medi natural. Consulta'ns!

Estem implicats en l'educació mediambiental, impartim xerrades en escoles per a conscienciar a les societat a través dels nens de la importància del nostre entorn.

Per tot això i molt més contacta amb nosaltres o veuen a conèixer-nos. T'esperem!

Llegir més
go next

Contacte

veure mapa

Contacte

veure mapa

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied